Säljare till Gourmet Fisk!

Vi söker nu säljare till: Jönköping, Ödeshög samt Linköping.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter består i att besöka våra befintliga samt nya kunder och erbjuda dom våra produkter. Vi har en långvarig relation till våra kunder där service och kvalité alltid kommer först.

Beskrivning av kvalifikationer:

Vi söker dig som är social, positiv, lätt att samarbeta med, samt att du kan arbeta under eget ansvar. Bör ha en god servicekänsla, gilla kundkontakter samt vara driven och tävlingsinriktad. Är du gammal kock, fiskare eller säljare ser vi som en fördel, men det är absolut inget krav då de flesta av våra duktiga anställda aldrig jobbat med försäljning innan de kom till oss.

Mat, försäljning och träffa människor skall du tycka är roligt!  


Vi vill att du är lojal och satsar på detta långsiktigt då vi erbjuder dig ett jobb som är fantastiskt roligt och där du kan få en positiv utveckling. Vi jobbar inte endast med nyförsäljning, utan har en växande krets av återkommande kunder där ca 90% av kunderna handlar regelbundet. Detta
ser vi som ett kvitto på kvalitét och service som vi alltid eftersträvar.

Vår ambition är att ha låg personalomsättning och få våra medarbetare att växa och stanna länge, en duktig säljare skall trivas på jobbet, men också ha en bra lön.
 
  • Körkortskrav: B
  • Tillträde: Omgående
  • Ersättning: Fast alternativt provisionsbaserad lön.
Är du intresserad av tjänsten och vill ansöka så fyll i nedanstående uppgifter.
Det går även bra att skicka din ansökan till:   info@gourmetfisk.se
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)